29 nov. 2015

Daca toti am vorbi ca in comentariile la romana

Cica m-as pricepe la scris.Scris gen comentarii, interpretat citate, etc in cuvinte ce nimeni niciodata nu le-ar folosi in mod normal.Singurul lucru pe care l-am realizat e ca profilor le place sa te invarti in jurul cozii folosind cuvinte pompoase, reformulate in o mie de moduri.Sa stai acolo, cu foaia in fata, si sa diseci fiecare cuvant si sa vezi expresivitatea si intelesul ascuns din orice virgula si puncte de suspensie.Si daca nu e nici un inteles ascuns acolo, il inventezi tu. Si ma gandeam, cum ar arata o zi obisnuita intr-un univers paralel in care toti vorbim asa?

A:Nu imi pot exprima in termeni denotativi bucuria launtrica pentru faptul ca dupa aceasta asteptare agonizanta a sosit in sfarsit aceasta zi glorioasa aducatoare de speranta numita vineri.
B:Intr-adevar sunt de acord cu ideea transmisa de tine, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda in cadrul acestei conversatii amicale.Exista totusi o anume intrebare, sau o nelamurire in termeni mai precisi, care doresc sa ti-o adresez, si anume, ce activitati ai dori sa intreprinzi in aceasta seara, mai exact dupa ora 17:00?
A:Nu am nici o activitate specifica ce as putea sa o desfasor in acel interval de timp.Dupa cum te-am informat in conversatiile anterioare sunt un individ ce nu depunde un efort ridicat in cadrul relatiilor interumane si din acest motiv nu am o viata sociala foarte solicitanta, spre deosebire de majoritatea membrilor din cadrul acestui colectiv.
B:Conform informatiilor furnizate de tine si a propriilor observatii concluzionez faptul ca te incadrezi in categoria persoanelor cu un interes axacerbat pentru lumea interioara si starea launtrica.Totusi iti consider prezenta agreeabila si placuta si din acest motiv as aprecia daca mi te-ai alatura activitatilor din aceasta seara.
A:Decizia pe care o voi lua in legatura cu solicitarea ta este influentata intr-un grad ridicat de persoanele care se vor afla in compania mea in acel moment.
B:Manifesti un interes deosebit pentru o persoana anume ce ai dori sa se afle in imediata ta vecinatate?
A:*Insereaza aici numele unei persoane* dar nu stiu daca mai formeaza un cuplu cu *insereaza alt nume*.
B:Ma tem ca nu ma aflu in posesia acestei informatii.
A:Acum este randul meu sa te chestionez, pentru ca pun foarte mult accent pe opinia ta, fiindu-mi o persoana apropiata cu care am o deosebita placere de a comunica.As dori sa stiu care este opinia ta cu privire la tinuta ce am decis sa o port in aceasta zi.
B:In opinia mea, cu exceptia faptului ca nuanta aleasa nu este in concordanta cu preferintele mele cromatice, apreciez designul acestei tinute.

Sau cu alte cuvinte asa ti-o ia mintea pe campii cand esti la filo si ti-e sila sa te apuci de rezolvat subiecte pentru olimpiada.

28 nov. 2015

Fetele single

Prima faza:
"De ce?De ce?Urat/a nu sunt.Si sunt o persoana destul de misto, adica..sunt suportabila.De ce nu ar fi cineva cu mine?!"

Pe strada: 
"Uite-o pe urata aia, Doamne, ce urata e!Cum iese cu aia pe strada?!Cum poa' sa o tina de mana ca si cum ar iubi-o?!Cum?!"

Ajunsa acasa: 
anime offense tumblr gif - Поиск в Google
"Pana si urata aia are pe cineva."

Dupa ce meditezi mai bine asupra situatiei: 
"Hei, poate urata aia e dovada ca nu doar aspectul conteaza, ci si personalitatea..Hai ca se poate!"

Dupa ce meditezi si mai bine asupra situatiei observi ca:
 "Nup, nu, nu..Nu se poate.

Pe Facebook: 
"bleach, bleach, bleach..Ma faceti sa vomit.Da, ne-am prins va iubiti, dar as aprecia daca nu ati mai scoate ochii cu asta!"

In oglinda:
anime offense tumblr gif - Поиск в Google
 "Am una, doua, trei..trei!?Trei cosuri noi.Acum sunt si nasoala si urata."

Cand te trezesti la 3 dimineata si incepi sa gandesti prea mult: 
"Nimeni nu ma iubestee!!"

La filme:
 "Mori, mori, mori!..A murit.Ahh...Ador despartirile."

Cand vezi alte cupluri fericite:
 "Cum pot sa stea atata bot in bot, mai respiram si noi?!"

Cand altii incep sa trancane despre relatiile lor si te intreaba tie cum iti merge:
 "Da, sunt ok."

Cand iesiti in grup,adica tu, prietenele tale si iubitii lor: 
"Vreau sa mooor!..Se pupa?..Se pupa, toata lumea se pupa, eu ce fac acum?..Fara contact vizual, indreapta-ti incet privirea in telefon, prefa-te ca ai primit un mesaj important..Incet..ei iti pot simti singuratatea emanata prin pori"

Cand incepi sa analizei relatiile altora:
 "Bleach..Cine ar avea energie sa se certe atata?Sau sa acorde atata timp?..Nup, eu sigur nu!"

Cand esti acasa: 
"O sa mor singura.Nu o sa gasesc niciodata pe cineva daca nu ies din casa!"

Cand esti afara: 
"Cati tipi misto..si nici unul interesat de mine..Vreau acasa"

Cand in sfarsit intalnesti unul:
 "Ce dragut e..Si are iubita!Fuck!"

Cand altul e interesat de tine:
 "Bleach!Ce nasol!..Disperatu' naibii!Block!"

Faza finala: 
"Oricum am uitat cum e sa ai pe cineva.Gen, trebuie sa ii acord atentie, sa il mangai, sa il plimb, sa il hranesc?..Nu voi stii niciodata."