2 apr. 2015

De ce nu imi plac oamenii(unii)

Tocmai am realizat ca am o lista destul de lunga de chestii care ma sperie.Trecand peste teama de intuneric, gandaci, respingere, sa vorbesc in public si teama de a fi inlocuita, undeva in capul listei se afla oamenii(si reactiile lor imprevizibile).Si din cauza asta ajung in foarte multe situatii banale pentru unii, dar al naibii de incomode pentru mine.
  • Momentul acela cand trebuie sa merg in spatele unei persoane, si nu stiu daca ar trebui sa imi adaptez mersul la cel al persoanei respective, pentru pastra o distanta confortabila, sau sa incerc sa o depasesc.Pentru ca ajung ori sa merg prea repede, ori raman in spate si persoana respectiva se va tot intoarce si se va uita cu o privire din aia de parca e urmarita de un criminal in serie. ciudat.Uneori se mai intampla chiar sa ma grabesc undeva, chiar sa vreau sa ajung cat mai repede acolo, dar in loc de asta ajung sa sa incetinesc pentru a nu ma apropia prea tare de persoana lesinata din fata mea.(pentru ca asa merg unii).
  • Si mai rau e atunci cand fiinta lesinata din fata se opreste langa un card de persoane(grup foarte mare si galagios de idioti).Si trebuie sa trec prin fata lor.Nu conteaza unde, nu conteaza cand, nu imi place sa trec pe langa grupuri de persoane.
  • Nu stiu cand sa salut, sau daca ar trebui macar sa o fac.Adica eu imi amintesc de tipul cu care am fost la cursul de desen in clasa a6a, si fata cu care m-am intalnit in prima zi din a9a, si tipul ala cu care nu am mai iesit din a5a.Ii recunosc pe strada.Asta daca ii vad pentru ca in general sunt cam chioara si nu cunosc decat doua directii cand merg: in fata si in jos.Trecand peste asta, problema e ca nu stiu daca si ei isi mai amintesc de mine, in special daca nu am prea vorbit...niciodata.
  • Oamenii care tipa.Ma fac sa ma simt incomod, poate si putin intimidata pentru ca majoritatea celor cu voci de privighetori ca astea au tendinta de a fi si foarte agitate si sa vorbeasca muuuult.
  • Glumele proaste..Cel mai idiot lucru pe care il poti face e sa jignesti pe cineva sub pretextul ca "glumeai doar"
  • Oamenii care vorbesc mult.Atat de mult incat acapareaza toata discutia, si nu isi dau seama ca poate eu sunt pe dinafara cu subiectul.Apoi vine intrebarea suprema:"Da' tu de ce nu zici nimic?"Poate pentru ca nu am experiente de genul, si nici nu vreau sa am?Nu pot decat sa te aprob si sa dau din cap, mai mult sau mai putin interesata.Nu ca asta ar conta.


chibird:

Hey, someone thinks you did good today! Give yourself a short cake break. :3
imagine draguta care nu are legatura cu postarea